Οι υπηρεσίες μας

Ταξιδιωτικοί Σύμβουλοι Εταιρικών Πελατών

Γνωρίζοντας καλά ότι “ο χρόνος είναι χρήμα”, για κάθε εργαζόμενο, σας απαλάσσουμε από το άγχος της διοργάνωσης των επαγγελματικών σας ταξιδιών. Ακούμε προσεκτικά τις λεπτομέρειες του εκάστοτε ταξιδιού σας και με συνέπεια και αποτελεσματικότητα το διοργανώνουμε για εσάς, φροντίζοντας κάθε φορά να τηρείται ο προυπολογισμός που μας υποδεικνύετε.

Παράλληλα, σας κρατάμε ενήμερους για τυχόν προσφορές των αεροπορικών εταιρειών και των ξενοδοχείων σε Ελλάδα και εξωτερικό, παρακολουθούμε τις κάρτες μιλίων των στελεχών της εταιρείας σας, παραδίδουμε τα ταξιδιωτικά έγγραφα όπου μας ορίζετε και έχουμε μαζί σας 24ωρη προσωπική επικοινωνία για κάθε περίπτωση ανάγκης.

Στα ευρύτερα πλαίσια των αναγκών μιας εταιρείας, είμαστε σε θέση να διοργανώσουμε τις εταιρικές εκδρομές & εκδηλώσεις σας, μικρές ή μεγάλες, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, αλλά αντίστοιχα και προσωπικές εκδηλώσεις των στελεχών σας όπως και τη φιλοξενία συνεργατών σας από Ελλάδα ή εξωτερικό.

Ταξίδια κινήτρων & Επιβράβευσης Προσωπικού

Τα ταξίδια και η “φυγή” από την πόλη, ακόμα κι αν έχουν σαν επίκεντρο την εργασία, αποτελούν πλέον έναν προσφιλή τρόπο πολλών και στην Ελλάδα εταιρειών, προκειμένου να επιβραβεύσουν την αποδοτικότητα των στελεχών τους ή για να παρουσιάσουν κάποιο νέο προϊόν ή ακόμα και για να δώσουν την ευκαιρία στους υπαλλήλους να συνευρεθούν σε πιο χαλαρές συνθήκες.
Στα πλαίσια αυτά μπορούμε να διοργανώσουμε:
1. ταξίδια αναψυχής - spa
2. εναλλακτικά θεματικά ταξίδια (rafting,ορειβασία,ski κλπ)
3. κρουαζιέρες
4. ψυχαγωγικές εκδηλώσεις

Συνέδρια – Ημερίδες

Με οδηγό τις πληροφορίες που μας δίνετε σχετικά με τον προϋπολογισμό,το θέμα του συνεδρίου,τον αριθμό των ατόμων και τις ανάγκες της εκάστοτε διοργάνωσης,φροντίζουμε να σας παρέχουμε πλήρη κάλυψη, τόσο σε επίπεδο τεχνικής υποστήριξης, όσο και σε επίπεδο ανθρώπινου δυναμικού.

Αναλυτικότερα μπορούμε να σας παρέχουμε:

1. εύρεση του κατάλληλου χώρου για την διεξαγωγή του συνεδρίου
2. διαμονή συνέδρων & σίτιση (εφόσον χρειάζεται)
3. μεταφορά συνέδρων στο χώρο συνεδρίου
4. γραμματειακή υποστήριξη
5. σχεδιασμό και εξασφάλιση όλου του απαραίτητου συνεδριακού υλικού & των αναμνηστικών δώρων
6. οπτικοακουστικά μέσα
7. μεταφραστές
8. διοργάνωση ξεναγήσεων-επισκέψεων σε σημεία ενδιαφέροντος στη χώρα ή πόλη που διεξάγεται το συνέδριο τόσο για τους συνέδρους όσο και για τα συνοδά μέλη